27.10.2013 г., 17:12 ч.  

Недей 

  Поезия » Оди и поеми
514 0 0

Чупи, тръшкай,  но недей

да съдираш кожата си.

И недей ми казва, че няма да плачеш.

Плачи, събери целия океан в очите ти

и недей ми казва, че аз съм причината, 

защото сълзите струват скъпо.

 

 

 

 

 

 

© Вечна Носталгия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??