19 abr 2021, 18:54

Недей още да тръгваш 

  Poesía » De amor
323 1 3

Моля те, недей да тръгваш! 

Още малко остани, 

мъката ми в щастие превърни! 

Ръката ми здраво хвани 

 

и сълзите една по една

ми премахни,

Обещавам,няма духом да падам!

Обещавам да съм плътно зад теб,

 

но сърцето ми,

първо трябва да хванеш.

Да го излекуваш

от изстрадал копнеж.

 

Недей още да тръгваш,

поне малко остани,

музиката първо изслушай

и тогава напусни.

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??