19.04.2021 г., 18:54 ч.

Недей още да тръгваш 

  Поезия » Любовна
321 1 3

Моля те, недей да тръгваш! 

Още малко остани, 

мъката ми в щастие превърни! 

Ръката ми здраво хвани 

 

и сълзите една по една

ми премахни,

Обещавам,няма духом да падам!

Обещавам да съм плътно зад теб,

 

но сърцето ми,

първо трябва да хванеш.

Да го излекуваш

от изстрадал копнеж.

 

Недей още да тръгваш,

поне малко остани,

музиката първо изслушай

и тогава напусни.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??