Apr 19, 2021, 6:54 PM

Недей още да тръгваш 

  Poetry » Love
322 1 3

Моля те, недей да тръгваш! 

Още малко остани, 

мъката ми в щастие превърни! 

Ръката ми здраво хвани 

 

и сълзите една по една

ми премахни,

Обещавам,няма духом да падам!

Обещавам да съм плътно зад теб,

 

но сърцето ми,

първо трябва да хванеш.

Да го излекуваш

от изстрадал копнеж.

 

Недей още да тръгваш,

поне малко остани,

музиката първо изслушай

и тогава напусни.

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??