17 sept 2017, 18:30

Неделя 

  Poesía » De humor
791 0 3

Днес не съм на смяна,

чакайте ме чак маняна.

И да ви е много сороу,

ще ме видите тумороу.

Търси ли ме важен орган,

казвайте: „До утре морген.“

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??