17.09.2017 г., 18:30 ч.

Неделя 

  Поезия » Хумористична
690 0 3

Днес не съм на смяна,

чакайте ме чак маняна.

И да ви е много сороу,

ще ме видите тумороу.

Търси ли ме важен орган,

казвайте: „До утре морген.“

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??