Sep 17, 2017, 6:30 PM

Неделя 

  Poetry » Humour
676 0 3

Днес не съм на смяна,

чакайте ме чак маняна.

И да ви е много сороу,

ще ме видите тумороу.

Търси ли ме важен орган,

казвайте: „До утре морген.“

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??