4 feb 2008, 9:08

неделя 

  Poesía » Otra
490 0 1
Един неделен ден угасна,
февруарски слънчев хубав ден.
Събрал живота като в камина,
погали, стопли и отмина.

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??