4.02.2008 г., 9:08 ч.

неделя 

  Поезия » Друга
486 0 1
Един неделен ден угасна,
февруарски слънчев хубав ден.
Събрал живота като в камина,
погали, стопли и отмина.

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??