Feb 4, 2008, 9:08 AM

неделя 

  Poetry » Other
489 0 1
Един неделен ден угасна,
февруарски слънчев хубав ден.
Събрал живота като в камина,
погали, стопли и отмина.

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??