2 mar 2007, 21:17

Недоизживяно 

  Poesía
1076 0 5
... Отново мисля за теб,
би ли ми подарил надежда?
А когато те поискам,
ще ми дадеш ли пак да те имам?
Ако кажa, че не съм спирала,
ти ще продължиш ли?

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??