2 мар. 2007 г., 21:17

Недоизживяно 

  Поэзия
1071 0 5
... Отново мисля за теб,
би ли ми подарил надежда?
А когато те поискам,
ще ми дадеш ли пак да те имам?
Ако кажa, че не съм спирала,
ти ще продължиш ли?

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??