Mar 2, 2007, 9:17 PM

Недоизживяно 

  Poetry
1078 0 5
... Отново мисля за теб,
би ли ми подарил надежда?
А когато те поискам,
ще ми дадеш ли пак да те имам?
Ако кажa, че не съм спирала,
ти ще продължиш ли?

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??