2.03.2007 г., 21:17 ч.

Недоизживяно 

  Поезия
1064 0 5
... Отново мисля за теб,
би ли ми подарил надежда?
А когато те поискам,
ще ми дадеш ли пак да те имам?
Ако кажa, че не съм спирала,
ти ще продължиш ли?

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??