Трудно проглеждам
в чужди очи...
Трудно е да разбера,
какво срещу мене стои?
А и ме е страх
да не разберат Очите -
особено тези, които обичам,
колко много за тях копнея...
И се мъча въпреки своя
природен недостатък,
да преодолея себе си
и човека оттатък.
Да разбера само
мъничко от него -
за повече и дори
не смея да мечтая...
Просто, застанем ли очи в очи,
да усетя този отпечатък.
Жигосване го наречи.
Ток или пък Висша сила...
Все ми е едно!!!
Просто искам да видя
отсреща, че Животът
ме обича.
© Зорница Аламанчева Todos los derechos reservados