3.03.2008 г., 12:15 ч.

Недостатък 

  Поезия » Друга
1148 1 4

Трудно проглеждам

в чужди очи...

Трудно е да разбера,

какво срещу мене стои?

А и ме е страх

да не разберат Очите -

особено тези, които обичам,

колко много за тях копнея...

И се мъча въпреки своя

природен недостатък,

да преодолея себе си

и човека оттатък.

Да разбера само

мъничко от него -

за повече и дори

не смея да мечтая...

Просто, застанем ли очи в очи,

да усетя този отпечатък.

Жигосване го наречи.

Ток или пък Висша сила...

Все ми е едно!!!

Просто искам да видя

отсреща, че Животът

ме обича.

 

 

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??