Mar 3, 2008, 12:15 PM

Недостатък 

  Poetry » Other
1147 1 4

Трудно проглеждам

в чужди очи...

Трудно е да разбера,

какво срещу мене стои?

А и ме е страх

да не разберат Очите -

особено тези, които обичам,

колко много за тях копнея...

И се мъча въпреки своя

природен недостатък,

да преодолея себе си

и човека оттатък.

Да разбера само

мъничко от него -

за повече и дори

не смея да мечтая...

Просто, застанем ли очи в очи,

да усетя този отпечатък.

Жигосване го наречи.

Ток или пък Висша сила...

Все ми е едно!!!

Просто искам да видя

отсреща, че Животът

ме обича.

 

 

© Зорница Аламанчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??