20 mar 2011, 21:54

Недоверие 

  Poesía
787 1 1

Недоверие

Ръката си не ще протегна вече,

за да докосна твоята ръка...

дори желание да ме изгаря!

И устните си жадно в твоите,

не ще да впия...

дори от жажда да умирам!

За топлите ти ласки

няма аз да прося...

дори във лед да се превърна!

Изгубих вярата си в Любовта ти...

Прости!

Ти знаеш... за фалшива Обич...

Аз не съм!

Обичам те, какво от туй???...

Не се насилвай, щом отдавна...

във себе си си превъзмогнал свойта Обич!

Не си... това ли казваш???

Да... може би...

но Аз... НЕ ВЯРВАМ!!!

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??