Недовършен разговор
...Вятърът в косите ми говори,
че времето лекува светове.
В многоточия въздишки сплитам
и тръгвам по диря,
която след малко трудно намирам.
А понякога по-боса и от залез
за малко се завръщам,
и за малко нещичко на път тръгвам.
...А вятърът все още ми говори
какво си ти за мен, сърце.
© Боряна Todos los derechos reservados