1.09.2011 г., 23:51 ч.

Недовършен разговор 

  Поезия » Бели стихове
699 0 4


Недовършен разговор

...Вятърът в косите ми говори,

че времето лекува светове.

В многоточия въздишки сплитам 

и тръгвам по диря,
която след малко трудно намирам.


А понякога по-боса и от залез
за малко се завръщам,

и за малко нещичко на път тръгвам.

...А вятърът все още ми говори

какво си ти за мен, сърце.

 

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??