24 ene 2010, 14:09

Недовършено 

  Poesía » De amor
510 0 1

Обичам морето, защото е бурно.
Обичам небето, защото е звездно.
Обичам океана, защото е необятен.
Обичам хоризонта, защото
след него тичат всичките ни мечти.
Какво е човекът без мечти?
Гората без листа?
Луната без нежната си светлина?

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??