24 янв. 2010 г., 14:09

Недовършено 

  Поэзия » Любовная
465 0 1

Обичам морето, защото е бурно.
Обичам небето, защото е звездно.
Обичам океана, защото е необятен.
Обичам хоризонта, защото
след него тичат всичките ни мечти.
Какво е човекът без мечти?
Гората без листа?
Луната без нежната си светлина?

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??