24.01.2010 г., 14:09 ч.

Недовършено 

  Поезия » Любовна
475 0 1

Обичам морето, защото е бурно.
Обичам небето, защото е звездно.
Обичам океана, защото е необятен.
Обичам хоризонта, защото
след него тичат всичките ни мечти.
Какво е човекът без мечти?
Гората без листа?
Луната без нежната си светлина?

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??