Jan 24, 2010, 2:09 PM

Недовършено 

  Poetry » Love
473 0 1

Обичам морето, защото е бурно.
Обичам небето, защото е звездно.
Обичам океана, защото е необятен.
Обичам хоризонта, защото
след него тичат всичките ни мечти.
Какво е човекът без мечти?
Гората без листа?
Луната без нежната си светлина?

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??