3 sept 2010, 6:51

Недовършено 

  Poesía » Otra
566 0 6

Всичко съм и нищо...

като вятъра, в клони притихнал,

сторил кът за тишината,

с листата в прегръдка забравил,

че път го чака нататък...

© Ирис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??