Sep 3, 2010, 6:51 AM

Недовършено 

  Poetry » Other
567 0 6

Всичко съм и нищо...

като вятъра, в клони притихнал,

сторил кът за тишината,

с листата в прегръдка забравил,

че път го чака нататък...

© Ирис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??