3.09.2010 г., 6:51 ч.

Недовършено 

  Поезия » Друга
565 0 6

Всичко съм и нищо...

като вятъра, в клони притихнал,

сторил кът за тишината,

с листата в прегръдка забравил,

че път го чака нататък...

© Ирис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??