1 feb 2009, 23:59

Неискано умишлено 

  Poesía » Otra
767 0 4

 

Неискано не бързам, и те чакам.

Немислено е да поискаш мислено

и в своите мисли непоискани

се давя без да знам, умишлено.

 

Умишлено напразно не говоря,

макар да искам толкова неща немислени.

И неискано горчиво ще си мисля

за туй, що не стига ми немислено.

 

Немислено поисках невъзможното,

умишлено поисках теб и утрото,

ала разбрах – действам ли премислено,

неискано ще те загубя, теб и утрото... 


© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??