Неказани думи,
а толкова дълго очаквани
се забиват като кол
в сърцето.
Недовършените дела
вледеняват чувствата ти.
Ах, тези неизказани думи...
Колко студ внасят в душата,
която тъй силно гореше
докато бяха останали
още няколко капки
Надежда...
© Антония Рилска Todos los derechos reservados