Nov 6, 2018, 10:59 PM

Неизказани думи 

  Poetry » Love, Free verse
394 1 0

Неказани думи,

а толкова дълго очаквани

се забиват като кол

в сърцето.

Недовършените дела

вледеняват чувствата ти.

Ах, тези неизказани думи...

 

Колко студ внасят в душата,

която тъй силно гореше

докато бяха останали

още няколко капки

Надежда...

 

© Антония Рилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??