6.11.2018 г., 22:59 ч.

Неизказани думи 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
386 1 0

Неказани думи,

а толкова дълго очаквани

се забиват като кол

в сърцето.

Недовършените дела

вледеняват чувствата ти.

Ах, тези неизказани думи...

 

Колко студ внасят в душата,

която тъй силно гореше

докато бяха останали

още няколко капки

Надежда...

 

© Антония Рилска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??