6 may 2009, 10:34

Нежеланата четворка 

  Poesía » De amor
455 0 0

Чаках те,
както пустинните народи чакат дъжда.
Исках те,
както цветето иска светлина.
Мислих за теб,
така както Слънцето мисли за Луната.
И плаках,
така както никога досега никой не е плакал по света,
защото истината е една:

прекалено много ме заболя от твоята лъжа!

© Евелин Ферри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??