6 мая 2009 г., 10:34

Нежеланата четворка 

  Поэзия » Любовная
453 0 0

Чаках те,
както пустинните народи чакат дъжда.
Исках те,
както цветето иска светлина.
Мислих за теб,
така както Слънцето мисли за Луната.
И плаках,
така както никога досега никой не е плакал по света,
защото истината е една:

прекалено много ме заболя от твоята лъжа!

© Евелин Ферри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??