May 6, 2009, 10:34 AM

Нежеланата четворка 

  Poetry » Love
454 0 0

Чаках те,
както пустинните народи чакат дъжда.
Исках те,
както цветето иска светлина.
Мислих за теб,
така както Слънцето мисли за Луната.
И плаках,
така както никога досега никой не е плакал по света,
защото истината е една:

прекалено много ме заболя от твоята лъжа!

© Евелин Ферри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??