15 ago 2004, 4:42

нежен дим 

  Poesía
1415 0 1
търся те в мрака непрогледен,
бродя във безкрая,
ала всеки опит оказва се подледен,
всичко свършва в празната ми стая.

водя се от пеперлива болка
изпълнила докрай моите очи,
посягам към нежната ти сянка,
но всичко изпълва се от дим- уви.

чувствам само топлата милувка
и гласът от празнотата,
проблясва пареща усмивка
и ме целува тишината.

© Делян Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??