15.08.2004 г., 4:42 ч.

нежен дим 

  Поезия
1347 0 1
търся те в мрака непрогледен,
бродя във безкрая,
ала всеки опит оказва се подледен,
всичко свършва в празната ми стая.

водя се от пеперлива болка
изпълнила докрай моите очи,
посягам към нежната ти сянка,
но всичко изпълва се от дим- уви.

чувствам само топлата милувка
и гласът от празнотата,
проблясва пареща усмивка
и ме целува тишината.

© Делян Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??