Заслепяваща нежност искри,
влажната кожа трепти.
Косите се сплитат спонтанно,
очите поглъщат се явно.
Във въздуха пърха задушност,
породена от силното чувство.
Пространството се стопява
и безбрежност разпилява.
Силуети ясно се слели красиво,
докосват се страстно и мило.
Близки във този миг вечен
не искат да стане далечен.
Отнесени в нюансите на страстта,
съзират единствено плътта,
която така ги съблазнява,
която така ги изкушава.
© marry Todos los derechos reservados