Jul 15, 2010, 10:10 PM

Нежно 

  Poetry » Erotic
1212 0 2

Заслепяваща нежност искри,

влажната кожа трепти.

Косите се сплитат спонтанно,

очите поглъщат се явно.

 

Във въздуха пърха задушност,

породена от силното чувство.

Пространството се стопява

и безбрежност разпилява.

 

Силуети ясно се слели красиво,

докосват се страстно и мило.

Близки във този миг вечен

не искат да стане далечен.

 

Отнесени в нюансите на страстта,

съзират единствено плътта,

която така ги съблазнява,

която така ги изкушава.

© marry All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??