15.07.2010 г., 22:10 ч.

Нежно 

  Поезия » Еротична
1182 0 2

Заслепяваща нежност искри,

влажната кожа трепти.

Косите се сплитат спонтанно,

очите поглъщат се явно.

 

Във въздуха пърха задушност,

породена от силното чувство.

Пространството се стопява

и безбрежност разпилява.

 

Силуети ясно се слели красиво,

докосват се страстно и мило.

Близки във този миг вечен

не искат да стане далечен.

 

Отнесени в нюансите на страстта,

съзират единствено плътта,

която така ги съблазнява,

която така ги изкушава.

© marry Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??