Слънчев лъч
от небесната шир
в косите ми
пак се провира...
целува очите...
милва лицето
с пръсти от нежност
точно...
както правеше ти...
за да усетиш
с милувка
дали съм истинска
или
само топъл копнеж
във съня...
а тополите
полюшнати кротко
от полъха мил
тихо прошепват...
че някой нощес
с тях
е говорил...
в крехки
зелени филизи
оставил послание
нежно за мен...
разцъфнала
твоята обич видях
в голите
мартенски клони...
МУЗИКА>>> Lambchop - Is A Woman
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados