16 апр. 2009 г., 19:48

Нежно послание... 

  Поэзия » Любовная
2146 0 47

 

 

 

                 Слънчев лъч
                 от небесната шир
                 в косите ми
                 пак се провира...
                 целува очите...
                 милва лицето
                 с пръсти от нежност
                 точно...
                 както правеше ти...
                 за да усетиш
                 с милувка
                 дали съм истинска 
                 или
                 само топъл копнеж
                 във съня...

                 а тополите
                 полюшнати кротко
                 от полъха мил
                 тихо прошепват...
                 че някой нощес
                 с тях
                 е говорил...
                 в крехки
                 зелени филизи
                 оставил послание
                 нежно за мен...
                 разцъфнала
                 твоята обич видях
                 в голите
                 мартенски клони... 

 

 

                 МУЗИКА>>> Lambchop - Is A Woman

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??