30 may 2008, 20:13

Нежност 

  Poesía » De amor
976 0 3
Целувам те с очите -
не с устата!
Прегръщам те с очите -
не с ръцете!
Обичам те,
както тревата обича водата -
без тeб ще се загубя
в джунглата на живота,
ще изсъхна, ще умра без следа.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??