May 30, 2008, 8:13 PM

Нежност 

  Poetry » Love
974 0 3
Целувам те с очите -
не с устата!
Прегръщам те с очите -
не с ръцете!
Обичам те,
както тревата обича водата -
без тeб ще се загубя
в джунглата на живота,
ще изсъхна, ще умра без следа.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??