30 мая 2008 г., 20:13

Нежност 

  Поэзия » Любовная
975 0 3
Целувам те с очите -
не с устата!
Прегръщам те с очите -
не с ръцете!
Обичам те,
както тревата обича водата -
без тeб ще се загубя
в джунглата на живота,
ще изсъхна, ще умра без следа.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??