19 nov 2009, 11:32

Нека 

  Poesía » De amor
1080 0 1

И нека бъда твойто изкушение,
да тръпна в страст и дива нежност
и да усещаш топлината в мене,
и изгрева в очите ми безбрежни.

И нека да ме чакаш жадно
и да ми даваш порива си див,
във тези мигове откраднати
да чувстваш, че си най-щастлив.

И нека бъда твоето вълшебство
и да ме търсиш, и да те жадувам,
със тебе да летя и да се смея
и да обичам без да се преструвам.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??