19.11.2009 г., 11:32 ч.

Нека 

  Поезия » Любовна
1075 0 1

И нека бъда твойто изкушение,
да тръпна в страст и дива нежност
и да усещаш топлината в мене,
и изгрева в очите ми безбрежни.

И нека да ме чакаш жадно
и да ми даваш порива си див,
във тези мигове откраднати
да чувстваш, че си най-щастлив.

И нека бъда твоето вълшебство
и да ме търсиш, и да те жадувам,
със тебе да летя и да се смея
и да обичам без да се преструвам.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??