Нека направя се на влюбена
Поне за миг - от любов по теб загубена
Поне за миг - истински щастлива
Поне за миг - чувствайки се красива.
Аз знам - ти даже и нехаеш,
та ти дори няма как да знаеш
за моите скрити чувства към теб,
скрити, чак сковаващи се в лед.
Че дори аз самата не признавам.
Чудя се на мен самата как
очаквам с теб да се занимавам?!
100 проблеми си имам на главата,
да бъдеш сто и първи не позволява съдбата.
Но нека, нека направя се на влюбена
Нека поне за миг - от любов към теб погубена
Нека представя си твоите очи,
разгръщащи в мен по-реални мечти .
Представям си картина,
в която с теб двама
неразделна сме комбина,
в която музиката кънти дори и в сърцата ни,
в която щом очи отвориш
хващаш ръката ми.
Картина, пълна с живопис
Картина, ухаеща на бриз
Картина, в която ти и аз
сгушени заспиваме през ноща,
и сгушени събуждаме се сутринта.
Но нека върнем се обратно в реалността!
Аз знам - ти даже и нехаеш,
та ти нали няма как да знаеш,
нали аз само на влюбена се правя
и този фарс в живота си играя.
Нали ти си там, а аз - тук
Нали ти може би обичаш друга, а аз заглеждам се по друг.
Нали ти свой живот красив живееш.
Нали ти нехаеш и по цял ден пееш.
Нали ти дори не ме познаваш.
Нали ти на други се отдаваш.
Нали ти с хиляди неща по цял ден се занимаваш.
Аз знам - и на теб не ти е лесно,
да си красив не е винаги чудесно.
Хиляди хора по света задоволяваш ти-
с музиката, която в душата ти кънти.
А аз дори себе си не мога да задоволя,
чувствам, че всеки ден
все повече и повече надолу пропадам в пропастта,
Пропастта- нарачена моя мечта-
Мечта недостжима-
и все пак дори и при мисълта за нея пленима-
Това е то наречено бездна,
но уви - връщане назад няма.
И повече - не искам да има.
Така че да, нека -
нека направя се в този миг на влюбена.
Нека, нека загубена -
Че по-добре загубена и погубена от любовта,
Отколкото от безната визуализираща най-съкровената моя мечта.
Нека скрия се в тази несъществуваща любов -
Че да ми олекне,
Че да се събудя утре като човек чисто нов.
© Todos los derechos reservados