12 abr 2023, 20:33

Нека да е светла пролет 

  Poesía » Otra
198 0 1

Пак е пролет светла- нека!
Да има слънце и цветя!
Небето синьо отдалеко
да гали цялата Земя!
И ято обаци в синевата
с ветрец да се надбягват те.
Да бият стоплени сърцата
от дълго чакан слънчев ден.
За всички да е пролет - нека!
Жадувана при нас дошла
по нова грейнала пътека
за нас и нашите деца!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??