18 nov 2017, 9:16

Нека да кърви душата! 

  Poesía » De amor
325 1 4

Кърви душата всяка нощ!

със стихове недосъбрани...

 

Ще те открия

като Слънце

жадувано във зимен ден.

 

Ще те зария

като зрънце,

за да израснеш като клен.

 

Благодаря ти, че те има

и че до мене тук стоиш!

Ти стопляш ме във люта Зима,

комата сух е с теб сладкиш.

 

И нека да кърви душата

със стихове, във порив нов!

Щом не гаси водата Жаждата,

ще я гасиме със Любов.

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??