Nov 18, 2017, 9:16 AM

Нека да кърви душата! 

  Poetry » Love
322 1 4

Кърви душата всяка нощ!

със стихове недосъбрани...

 

Ще те открия

като Слънце

жадувано във зимен ден.

 

Ще те зария

като зрънце,

за да израснеш като клен.

 

Благодаря ти, че те има

и че до мене тук стоиш!

Ти стопляш ме във люта Зима,

комата сух е с теб сладкиш.

 

И нека да кърви душата

със стихове, във порив нов!

Щом не гаси водата Жаждата,

ще я гасиме със Любов.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??